Our Saxion World

Oursaxionworld.com is een uniek online platform binnen het hoger onderwijs. In opdracht van Saxion Hogescholen heeft Parantion samen met Osage, in slechts vijf maanden tijd ‘Our Saxion World’ ontwikkeld. Wereldwijd kunnen studenten, alumni, medewerkers, bedrijven, en kennisinstellingen hun kennis delen, ervaringen uitwisselen en samenwerken. Parantion zorgt met behulp van online leer- en ontwikkelplatform Scorion voor de koppeling en verbinding van alle gegevens. De kracht van het instrument is het kunnen verwerken van verschillende complexe datasets. Binnen het hoger onderwijs wordt Scorion zo bijvoorbeeld ingezet om inzicht te krijgen in Learning Analytics. Voor ‘Our Saxion World’ zorgt Scorion ervoor dat verschillende gegevens vanuit SURF Conext, Twitter, Linkedin en Saxions stagebank gebundeld worden. Deze bundeling van gegevens wordt via oursaxionworld.com op een grafische manier weergegeven. Samen met Saxion HBS en Osage is zo een uniek platform gecreëerd waarin cijfers en gegevens worden vertaald naar interactieve beelden.

30 september 2014

www.oursaxionworld.com is een uniek online platform binnen het hoger onderwijs.

Wereldwijd kunnen studenten, alumni, medewerkers, bedrijven, en kennisinstellingen hun kennis delen, ervaringen uitwisselen en samenwerken.

Parantion zorgt met behulp van online leer- en ontwikkelplatform Scorion voor de koppeling en verbinding van alle gegevens. De kracht van het instrument is het kunnen verwerken van verschillende complexe datasets. Binnen het hoger onderwijs wordt Scorion zo bijvoorbeeld ingezet om inzicht te krijgen in Learning Analytics. Voor ‘Our Saxion World’ zorgt Scorion ervoor dat verschillende gegevens vanuit SURF Conext, Twitter, Linkedin en Saxions stagebank gebundeld worden.

Deze bundeling van gegevens wordt via oursaxionworld.com op een grafische manier weergegeven. Samen met Saxion HBS en Osage is zo een uniek platform gecreëerd waarin cijfers en gegevens worden vertaald naar interactieve beelden.

 

Comments are closed.