NVMO 2016: De leukste foto wint een fitbit!

Parantion nieuws, Scorion nieuws Reacties uitgeschakeld voor NVMO 2016: De leukste foto wint een fitbit!

…En het T-shirt is voor U. Net als vorig jaar pakt Parantion weer vrolijk uit op de NVMO, de jaarlijkse conferentie voor Medisch Onderwijs. En dit jaar hebben we best een reden om vrolijk te zijn. Er zijn weer heel nieuwe functies beschikbaar in Scorion, hét e-portfolio voor medisch onderwijs. Mede daardoor (en daar zijn we uiteraard best trots op) dat alle toonaangevende medische universiteiten werken met Scorion.

Bestaat dan de kans dat je achterover gaat leunen? Misschien zelfs wel kans op arrogantie? Niets is minder waar. We komen binnenkort met een geheel nieuwe OSCE module en start een Universiteit met het het EPA-based portfolio. Ook komen we in 2017 met de nieuwe interface. Responsive, IPad-proof en eenvoudig. Nu moet je voor sommige processen nog wel eens een extra keer klikken, omdat het portfolio zo veel functies ondersteunt. Dat is dan afgelopen. Scorion wordt één grote app. Te beginnen met de nieuwe kwaliteitspaspoort app en specialisten portfolio.

Kortom: kom gerust langs en kom even kijken als je het interessant vindt. En als u er toch bent? Net als vorig jaar hebben we in het kader van onze Quantified Student conferentie op 8 december weer een Fitbit beschikbaar gesteld voor de gene die de leukste, gekste, mafste foto maakt met het i love QS t-shirt. Vorig jaar wonnen de studentes van de Universiteit Leuven.

Hieronder om al vast in de stemming te komen nog wat foto’s van 2015!

img_0060 img_0061 img_0071 img_0090 img_0095 img_0096

 

» Parantion nieuws, Scorion nieuws » NVMO 2016: De leukste foto...
On 14 november 2016
By

Comments are closed.

« »