Werkwijze

Hoe werkt Scorion?

Scorion is een online platform met meer dan 20 verschillende toetsvormen. U kunt het gebruiken als portfolio (toetsend) maar ook als (anoniem) feedback instrument. Het platform wordt ingericht op basis van uw eigen curriculum. Dat kunt u zelf doen, laten doen, of samen met ons doen als u dat wilt. Onze onderwijskundigen helpen u er graag mee.

Het platform ondersteunt een nieuwe manier van talentontwikkeling. Doen, meten, reflecteren, feedback krijgen, analyseren en door ontwikkelen. Ook neemt peer-leren een belangrijke rol in. Je ziet hoe je collega’s zich ontwikkelen en geeft elkaar ook peer feedback. Alle gegevens in Scorion zijn een variabele. Vandaar dat het platform u een schat aan waardevolle leer- en ontwikkel informatie verschaft.

Scorion is het eerste online platform dat real-time inzicht geeft in het leerproces. Alle leer handelingen, toetsen of werkzaamheden die u wilt, worden door het platform geregistreerd. Wij zeggen dan ook: alles is een variabele. En daarmee is ook alles meetbaar en inzichtelijk te maken op een dashboard. U ziet hoeveel iemand gedaan heeft, maar kunt ook in één oogopslag zien wat de waardering is voor de activiteit, of van meerdere activiteiten en personen tegelijk. Bovendien kunt u bijvoorbeeld gespreksverslagen toevoegen. U ziet dus zowel de kwalitatieve als kwantitatieve voortgang. U bent zelf eigenaar en kunt op ieder moment de voortgang checken. U kunt studenten en professionals gemakkelijk importeren in Scorion of koppelen aan een adresboek. Scorion draait in een private cloud en voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden.

Voor de werkwijze van onze andere tool, Easion Survey, klik hier: Easion Survey Werkwijze

on juli 17 • by

Comments are closed.