Voordelen

Scorion: De nieuwe manier om talent te ontwikkelenScorion logo

Hoe zorg je dat studenten en professionals scherp zicht hebben op hun talentontwikkeling? U wilt een 360 graden feedback of een Peer-feedback op basis van de competenties die u zelf heeft opgesteld of bestaande competenties gebruiken?

En u wilt dit allemaal, zelfs als het curriculum complex is, de competenties divers zijn en talent op 10 verschillende manieren wordt getoetst? Dan biedt het Scorion platform uitkomst. E-learing, E-portfolio, online learning of welke naam u het geeft, het kan met Scorion. De veelzijdigheid en flexibiliteit van het platform vertalen zich in eenvoudige dashboards voor de student en docent. Het gebruik van het Portfolio kan eenvoudig via de App. Studenten en professionals leren sneller en ontwikkelen exact wat nodig is. De kwaliteit van uw opleiding is transparant, meetbaar en (online) zichtbaar.

IsalaWie gebruiken Scorion?

Vandaar dat Scorion voor nagenoeg iedere opleiding geschikt is. Of het nu gaat om praktijkonderwijs, een universiteit, een bedrijfsopleiding of een opleiding verpleegkunde.

De professional die zijn of haar talent wil ontwikkelen, of een student op school kan in één oogopslag zien hoe haar vordering zijn in het leerproces. Dus niet alleen de eindresultaten zijn zichtbaar maar ook het leerproces zelf. Dat komt doordat alle leer- en ontwikkel activiteiten op een eenvoudige manier worden geregistreerd in het Scorion talent platform. Je kunt dus snel en op tijd bijsturen, waardoor het leerrendement enorm toeneemt.

Docenten en coaches kunnen waar nodig meekijken, beoordelen, feedback geven en op het dashboard zien hoe de vorderingen van de student zijn. Zowel kwantitatief (of de student op schema ligt met het aantal leer activiteiten) als kwantitatief.

Grafiek

Het management ziet op het dashboard de management informatie die nodig is om de kwaliteit van de opleiding te monitoren of de voortgang van haar studenten te zien. Alle resultaten kunnen eenvoudig worden geëxporteerd of in een rapportage met interactieve grafieken worden weergegeven. Deze rapportage kunt u uitdraaien in een pdf-bestand. Of de data exporteren naar Excel of een SPSS-bestand. Bovendien kunnen de uitkomsten van het rapport ook weer gebruikt worden voor een nieuw formulier.

Voor de voordelen van onze andere tool, Easion Survey klik hier: Easion Survey Voordelen

on juli 17 • by

Comments are closed.