Peer Feedback

1

Parantion heeft in samenwerking met de TU Delft de online Peer review ontwikkeld binnen Scorion. Peer review maakt gebruik van het principe dat Studenten elkaar beoordelen. Hierdoor zorgt peer review ervoor dat een docent sneller een helder beeld krijgt van de werkzaamheden en ontwikkeling van studenten. Parantion biedt hiervoor nu de online oplossing: Scorion Peer review.

Hoe werkt Scorion Peer review?

Een docent creert zelf een vragenlijst of voegt een bestaande vragenlijst toe. De TUDelft doet dit bijvoorbeeld op basis van Rubrics. Deze vragenlijst wordt verstuurd aan een groep studenten. Deze groepen kunt u eenvoudig beheren en zijn bijvoorbeeld ook vanuit Blackboard eenvoudig te importeren.

De studenten krijgen een melding en vullen binnen Scorion, of met de Scorion App één vragenlijst in voor de gehele groep! De docent ziet vervolgens precies, wie de vragenlijst al heeft ingevuld en wie een herinnering moet krijgen. U heeft zo dus volledig grip op het Peer review proces, wat zorgt voor tijdswinst en een hogere respons!

Hierna kunnen met 1 druk op de knop zowel groepsrapportages, als individuele rapportages worden gemaakt. Deze rapportage kunnen toegevoegd worden aan de betreffende student, zodat iedereen altijd z’n eigen persoonlijke beoordeling ontvangt.

Het online leer- en ontwikkelplatform Scorion is moduliar van opzet. Dit betekent dat wij u altijd een product op maat kunnen aanbieden en dat het ook eenvouidg uit te breiden is met bijvoorbeeld een 360 graden feedback module.

on december 28 • by

Comments are closed.