Learning Analytics

Learning Analytics, een zoveelste hype, of voegt het echt iets toe aan onze kennis over hoe mensen leren en hun talent ontwikkelen?
Met het online leer- en ontwikkelplatform Scorion bevorderen we de talentontwikkeling van mensen. En geven tegelijkertijd inzicht in het leerproces, van individueel niveau tot organisatie niveau!
Scorion kent 4 principes waarom het zeer geschikt is voor Learning Analytics:

  • Alles is een variabele. Alles is meetbaar en alle data is met elkaar te vergelijken.
  • Toegankelijkheid van data. Open standaarden, waardoor koppelen met andere databronnen mogelijk is.
  • Scorion is veilig. We voldoen aan hoogste beveiligingsnormen en binnen de Private cloud zijn uw gegevens gegarandeerd veilig.
  • Flexibel én gebruiksvriendelijk. Met een aantal slimme tools kun u zelf vragenlijsten maken, variabelen creëren en delen. En eigen grafieken, tabellen en rapportages opmaken.

Scorion wordt al enkele jaren toegepast bij Hogescholen, Universiteiten en complexere medische opleidingen. Iedere actie, verrichting of toetsmoment wordt binnen Scorion vastgelegd, en in heldere grafieken weergegeven. Zowel op kwantitatief niveau als op kwalitatief niveau. Hierdoor ontstaat een helder beeld! Ook een longitudinaal beeld van een student of klas, of een transversaal beeld over opleiders is zo eenvoudig te creëren.

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken, zoals HTML5 en ook de hybride App, zijn de mogelijkheden voor het verzamelen en analyseren van data eindeloos.

Scorion Learning Analytics: Talent moet je niet aan toeval overlaten.

on juli 28 • by

Comments are closed.